Elnaz ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 از تو می پرسم، ای اهورا چیست سرمایه رستگاری؟ میرسد پاسخ از آسمان ها … دین خود رابه مادر ادا کن! … ای گرانمایه مادر جان فدای صفای شما باد با شما از سَر و زَر چه گویم هستی من فدای شما باد! با شما، صحبت از «من» خطا رفت من که باشم؟ بقای شما باد! فریدون مشیری 1 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: از تو می پرسم، ای اهورا چیست سرمایه رستگاری؟ میرسد پاسخ از آسمان ها … دین خود رابه مادر ادا کن! … ای گرانمایه مادر جان فدای صفای شما باد با شما از سَر و زَر چه گویم هستی من فدای شما باد! با شما، صحبت از «من» خطا رفت من که باشم؟ بقای شما باد! فریدون مشیری باشد تا برم خونه جوابت بدم. البته با شعر در مورد مادر نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: باشد تا برم خونه جوابت بدم. البته با شعر در مورد مادر نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 16 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: در کوچه ی نگاهم تنها نشسته مادر در کلبه ی غم خویش بی ما نشسته مادر آغاز عشق و شور است لبخند مهربانش غم در دلش نهفته بر جا نشسته مادر 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، Elnaz گفته است: از تو می پرسم، ای اهورا چیست سرمایه رستگاری؟ میرسد پاسخ از آسمان ها … دین خود رابه مادر ادا کن! … ای گرانمایه مادر جان فدای صفای شما باد با شما از سَر و زَر چه گویم هستی من فدای شما باد! با شما، صحبت از «من» خطا رفت من که باشم؟ بقای شما باد! فریدون مشیری هیچ چیزی در برابر زحمت مادر جبران نمیشه 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2023 3 ساعت قبل، Niloofar گفته است: خدایا همه مادرای گلمونو برامون نگه دار❤❤ الهی آمین ❤ ❤ نقل قول
cursed angel ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 4 ساعت قبل، Elnaz گفته است: از تو می پرسم، ای اهورا چیست سرمایه رستگاری؟ میرسد پاسخ از آسمان ها … دین خود رابه مادر ادا کن! … ای گرانمایه مادر جان فدای صفای شما باد با شما از سَر و زَر چه گویم هستی من فدای شما باد! با شما، صحبت از «من» خطا رفت من که باشم؟ بقای شما باد! فریدون مشیری 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2023 3 ساعت قبل، گندم24 گفته است: هیچ چیزی در برابر زحمت مادر جبران نمیشه آره دقیقا عزیزم.. خدا حفظشون کنه.. ❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2023 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: در کوچه ی نگاهم تنها نشسته مادر در کلبه ی غم خویش بی ما نشسته مادر آغاز عشق و شور است لبخند مهربانش غم در دلش نهفته بر جا نشسته مادر Thanks 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .