cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 راز عدد 666 (۶۶۶) اين اعداد شیطان پرستی جايگاه ويژه و مقدسي دارد. به عقيده شيطان پرستان ۶۶۶ روز پس از خلقت حضرت آدم، شيطان او را از بهشت بيرون راند. در مكاشفات يوحنا اين شماره به عنوان عدد شيطان معرفي شده و آمده است: «جانور عجيب ديگري ديدم كه از زمين بيرون آمد. اين جانور دو شاخ داشت مانند شاخ هاي بره و صداي وحشتناكش مثل صداي اژدها بود… بزرگ و كوچك، فقير و غني، برده و آزاد را وادار كرد تا علامت مخصوص را روي دست راست يا پيشاني خود بگذارند و هيچ كس نمي توانست شغلي به دست آورد يا چيزي بخرد مگر اينكه علامت مخصوص اين جانور يعني اسم يا عدد او را بر خود داشته باشد. اين خود معمايي است و هركس با هوش باشد، مي تواند عدد جانور را محاسبه كند. اين عدد اسم يك انسان است كه مقدار عددي آن به ۶۶۶ مي رسد.» -(انجيل. مكاشفات يوحنا/۱۱-۱۸: ۳۱) 2 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 26 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: راز عدد 666 (۶۶۶) اين اعداد شیطان پرستی جايگاه ويژه و مقدسي دارد. به عقيده شيطان پرستان ۶۶۶ روز پس از خلقت حضرت آدم، شيطان او را از بهشت بيرون راند. در مكاشفات يوحنا اين شماره به عنوان عدد شيطان معرفي شده و آمده است: «جانور عجيب ديگري ديدم كه از زمين بيرون آمد. اين جانور دو شاخ داشت مانند شاخ هاي بره و صداي وحشتناكش مثل صداي اژدها بود… بزرگ و كوچك، فقير و غني، برده و آزاد را وادار كرد تا علامت مخصوص را روي دست راست يا پيشاني خود بگذارند و هيچ كس نمي توانست شغلي به دست آورد يا چيزي بخرد مگر اينكه علامت مخصوص اين جانور يعني اسم يا عدد او را بر خود داشته باشد. اين خود معمايي است و هركس با هوش باشد، مي تواند عدد جانور را محاسبه كند. اين عدد اسم يك انسان است كه مقدار عددي آن به ۶۶۶ مي رسد.» -(انجيل. مكاشفات يوحنا/۱۱-۱۸: ۳۱) انجیل دیگه نخوندم خخخخ نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 (ویرایش شده) 23 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: انجیل دیگه نخوندم خخخخ من اول قرانو خوندم تا رسیدم به اوستا ،انجیلو خودمم نخوندم ویرایش شده 9 فروردین، 2023 توسط cursed angel نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: من اول قرانو خوندم تا رسیدم به اوستا ،انجیلو خودمم نخوندم اوستا هم خوندی نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: اوستا هم خوندی نه زیاد ولی یجوریه که آدم هیچی ازش سر در نمیاری نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: نه زیاد ولی یجوریه که آدم هیچی ازش سر در نمیاری خب بیا با دقت تر بخون شاید بهتر متوجه بشی نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خب بیا با دقت تر بخون شاید بهتر متوجه بشی نه کلا یه زبونی خاص دارن بین خودشون ،توی شهرستانی که من زندگی میکنم خیلی آتشکده و زرتشتی هستن ویرایش شده 9 فروردین، 2023 توسط cursed angel نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 6 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: نه کلا یه زبونی خاص دارن بین خودشون ،توی شهرستانی که من زندگی میکنم خیلی آتشکده و زرتشتی هستن غیر خدا رحمش بیاد،،، خخخخ نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: غیر خدا رحمش بیاد،،، خخخخ نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: لایکے ممنونم♥︎ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .