cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 این لبخنده مظلوم متعلق به یکی از ترسناک ترین قاتل های جهان است یعنی تد باندی قاتل ۴۰ زن است که به هر۴۰تای انها تجاوز و بعد از تجاوز اجزای بدن اونهارو بریده! ~این عکس چندتا زنیه که اونا رو کشته... 1 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 9 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: این لبخنده مظلوم متعلق به یکی از ترسناک ترین قاتل های جهان است یعنی تد باندی قاتل ۴۰ زن است که به هر۴۰تای انها تجاوز و بعد از تجاوز اجزای بدن اونهارو بریده! ~این عکس چندتا زنیه که اونا رو کشته... سلام بنده خداها، واقعا دل سنگ بوده نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 8 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سلام بنده خداها، واقعا دل سنگ بوده سنگدل که هیچی سادیسمی بوده 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: سنگدل که هیچی سادیسمی بوده جنون آنی داشته نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: جنون آنی داشته اینطور بوده.. نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، cursed angel گفته است: اینطور بوده.. شاید نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: شاید نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، cursed angel گفته است: هستند بعضی ها جنون آنی میگیرن در لحظه هست من خودم با چشم دیدم نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: هستند بعضی ها جنون آنی میگیرن در لحظه هست من خودم با چشم دیدم بله میدونم همینطوره، منم دیدم که بخاطر چیزی که بچه ها باهم دعوا نمیکنن که دونفر دعوا کردن و کارم به چاقوکشی هم رسید نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 19 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: بله میدونم همینطوره، منم دیدم که بخاطر چیزی که بچه ها باهم دعوا نمیکنن که دونفر دعوا کردن و کارم به چاقوکشی هم رسید اره از این بدتر هم هست وسط خیابون طرف یهو لخت میشه، اینها جنون آنی میگیرن نقل قول
گندم24 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 2 ساعت قبل، cursed angel گفته است: این لبخنده مظلوم متعلق به یکی از ترسناک ترین قاتل های جهان است یعنی تد باندی قاتل ۴۰ زن است که به هر۴۰تای انها تجاوز و بعد از تجاوز اجزای بدن اونهارو بریده! ~این عکس چندتا زنیه که اونا رو کشته... وای خدا🫣 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 16 دقیقه قبل، گندم24 گفته است: وای خدا🫣 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: اره از این بدتر هم هست وسط خیابون طرف یهو لخت میشه، اینها جنون آنی میگیرن اینو نفمیده بودم نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: اینو میدادن دست من کاش از لبخندای ملیحت معلومه اگه دستت میدادن چیز خوبی اتفاق نمیفتاد نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اممممم تلافی کل زنای دنیا رو یه جا سرش در میاوردم ...ولی یه چیز بدتر که دیدم ،دیدم توی قربانیاش یه چندتا دختر بچه هم هستن ویرایش شده 9 فروردین، 2023 توسط cursed angel نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .