Anii_tsb ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 <"من میخواهم باشم..."> من میخوام باشم، نه دوتا خونه بالاتر، نه واحد بالاییت، نه حتی تو یک قدمیت... میخوام نزدیکت باشم . انقدر نزدیک که وقتی در زدی مندر رو واسه تویی که زیر برف موندی و از شدت سرما میلرزی باز کنم. شومینه رو راه بندازم و پتو بیارم. ولی بازم انقدر سردت باشه که اینا جواب ندن و مجبور شم بغلت کنم ! درواقع انقدر نزدیک که سرم و تو سینت قایم کنم. چشمامو ببندم و با همه وجودم نفس بکشم عطرت رو ... ♡ 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 10 ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: <"من میخواهم باشم..."> من میخوام باشم، نه دوتا خونه بالاتر، نه واحد بالاییت، نه حتی تو یک قدمیت... میخوام نزدیکت باشم . انقدر نزدیک که وقتی در زدی مندر رو واسه تویی که زیر برف موندی و از شدت سرما میلرزی باز کنم. شومینه رو راه بندازم و پتو بیارم. ولی بازم انقدر سردت باشه که اینا جواب ندن و مجبور شم بغلت کنم ! درواقع انقدر نزدیک که سرم و تو سینت قایم کنم. چشمامو ببندم و با همه وجودم نفس بکشم عطرت رو ... ♡ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .