Black_wolf ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ، چشم باز می کنی و می بینی عزیز ترین آدمِ زندگی ات ، دیگر نیست ! کسی که تا دیروز خیال می کردی همیشه برایِ داشتنش و برایِ دوست داشتنش ، فرصت هست ، کسی که فکرش را هم نمی کردی ، رفتنی باشد ... به همین سادگی ، آدم ها می روند ، و جایِشان ، برایِ همیشه خالی می مانَد ! عزیزانت را همین ثانیه دوست داشته باش ، همین ثانیه قدرِشان را بدان ، و همین ثانیه ، در آغوشِشان بگیر . منتظرِ هیچ فردا و روزِ مبادایی نباش ! چه آدم ها که با زخمِ سکوت و تنهایی ، رفتند ، چه دل ها که تا ابدیتِ تاریخ ، شکسته ماند ، و چه دوستت دارم ها که تا همیشه ، میانِ حنجره هایِ زمان ، گیر کرد . " مبادا " ؛ یعنی امروز ، یعنی الان ، یعنی همین لحظه؛ 3 2 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 10 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: ، چشم باز می کنی و می بینی عزیز ترین آدمِ زندگی ات ، دیگر نیست ! کسی که تا دیروز خیال می کردی همیشه برایِ داشتنش و برایِ دوست داشتنش ، فرصت هست ، کسی که فکرش را هم نمی کردی ، رفتنی باشد ... به همین سادگی ، آدم ها می روند ، و جایِشان ، برایِ همیشه خالی می مانَد ! عزیزانت را همین ثانیه دوست داشته باش ، همین ثانیه قدرِشان را بدان ، و همین ثانیه ، در آغوشِشان بگیر . منتظرِ هیچ فردا و روزِ مبادایی نباش ! چه آدم ها که با زخمِ سکوت و تنهایی ، رفتند ، چه دل ها که تا ابدیتِ تاریخ ، شکسته ماند ، و چه دوستت دارم ها که تا همیشه ، میانِ حنجره هایِ زمان ، گیر کرد . " مبادا " ؛ یعنی امروز ، یعنی الان ، یعنی همین لحظه؛ چقد تصورش سخته🥹 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 10 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: ، چشم باز می کنی و می بینی عزیز ترین آدمِ زندگی ات ، دیگر نیست ! کسی که تا دیروز خیال می کردی همیشه برایِ داشتنش و برایِ دوست داشتنش ، فرصت هست ، کسی که فکرش را هم نمی کردی ، رفتنی باشد ... به همین سادگی ، آدم ها می روند ، و جایِشان ، برایِ همیشه خالی می مانَد ! عزیزانت را همین ثانیه دوست داشته باش ، همین ثانیه قدرِشان را بدان ، و همین ثانیه ، در آغوشِشان بگیر . منتظرِ هیچ فردا و روزِ مبادایی نباش ! چه آدم ها که با زخمِ سکوت و تنهایی ، رفتند ، چه دل ها که تا ابدیتِ تاریخ ، شکسته ماند ، و چه دوستت دارم ها که تا همیشه ، میانِ حنجره هایِ زمان ، گیر کرد . " مبادا " ؛ یعنی امروز ، یعنی الان ، یعنی همین لحظه؛ دقیقا،ولی کسی نمیفهمه تا وقتی تجربش کنن نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .