Miss little ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 برم درس بخونم یا زوده؟ فردا امتحان دارم و هنوز نصف کتاب مونده پس فردا هم امتحان دارم و هیچی نخوندم. و فرداش هم (چهارشنبه) امتحان دارم و اونو اصلااااااا نخوندم... ولی یه خوبی که داره اینه که دیگه امتحاناتم تموم میشه نقل قول
Miss little ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: هم دردیم:") موفق باشی نقل قول
cursed angel ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 هم اکنون، Miss little گفته است: موفق باشی توعم همینطور نقل قول
Miss little ارسال شده در 8 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عزیزم برو بخون همشو به خوبی پاس کنی بعدش راحت میشی همش بیا اینجا❤❤ تا الان که به خوبی نگذشته فقط پاس شدم ولی خوب چون تو گفتی باشه میرم بخونم، برام دعا کن این چندتای باقی مونده رو خوب بدم . . . مراقب خودت باش شبتم خوش نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .