Anii_tsb ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒊𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒊𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝑰 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒐 𝒍𝒐𝒌𝒆 𝒎𝒆... 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒄𝒂𝒈𝒆 𝒎𝒆 𝑰 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒚𝒐𝒖 𝑻𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒄𝒆 𝒃𝒆𝒕𝒘𝒆𝒆𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒊𝒌𝒊𝒏𝒈... تو از من میخواهی عاشق باشم ، من از تو میخواهم دوستم داشته باشی ؛ تو میخواهی مرا در قفس کنی ، من میخواهم با تو پرواز کنم ... این تفاوت عشق و دوست داشتن است... 3 نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 7 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 7 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم مرسی نفسم نقل قول
گندم24 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒊𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒎𝒆 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒊𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝑰 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒐 𝒍𝒐𝒌𝒆 𝒎𝒆... 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒄𝒂𝒈𝒆 𝒎𝒆 𝑰 𝒘𝒂𝒏𝒕 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒚𝒐𝒖 𝑻𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒄𝒆 𝒃𝒆𝒕𝒘𝒆𝒆𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒍𝒊𝒌𝒊𝒏𝒈... تو از من میخواهی عاشق باشم ، من از تو میخواهم دوستم داشته باشی ؛ تو میخواهی مرا در قفس کنی ، من میخواهم با تو پرواز کنم ... این تفاوت عشق و دوست داشتن است... زيبا نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .