kambiz_landar ارسال شده در 3 فروردین، 2023 ارسال شده در 3 فروردین، 2023 خداییش هر چے اعتراف دارید بریزید بیرون. 1-اعتراف میکنم بچه بودم همیشه براے دستشویے رفتن اجازه میگرفتم 2- اعتراف میکنم نمیدونم از کےو کجا دو بار شپش گرفتم (بعد اجازه هم نمیدادم نزدیکم بشن ) 3-اعتراف میکنم خییییییللللللیییے ترسو هستم(یه بار سوسک دیدم وسط پارک چنان جیغ زدم همه ریختن سرم) 4-من اهلش نیستم ولے به خاطر یه شرط بندے مجبور شدم با یه دخترہ دوست شم(بازم میگم اصلا اهلش نیستم.تازه وقتے اینکارو کردم اینقد گریه کردم ) 5-اعتراف میکنم اون کنترل تلوزیونے که از طبقه هشتم ساختمونمون پرت شده پایین کار داداشم نبود و خودم انداختم پایین(در 12 سالگے) 6-اعتراف میکنم که تو اتاق فرار اپراتور اتاق فرارو از ترس بغل کردم(همین دو ماه پیش)لبو شدم از خجالت 7-اعتراف میکنم بعضے اوقات که خجالت میکشم قرمز میشم شمام بے رودربایستے میگید 3 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 3 فروردین، 2023 ارسال شده در 3 فروردین، 2023 14 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: خداییش هر چے اعتراف دارید بریزید بیرون. 1-اعتراف میکنم بچه بودم همیشه براے دستشویے رفتن اجازه میگرفتم 2- اعتراف میکنم نمیدونم از کےو کجا دو بار شپش گرفتم (بعد اجازه هم نمیدادم نزدیکم بشن ) 3-اعتراف میکنم خییییییللللللیییے ترسو هستم(یه بار سوسک دیدم وسط پارک چنان جیغ زدم همه ریختن سرم) 4-من اهلش نیستم ولے به خاطر یه شرط بندے مجبور شدم با یه دخترہ دوست شم(بازم میگم اصلا اهلش نیستم.تازه وقتے اینکارو کردم اینقد گریه کردم ) 5-اعتراف میکنم اون کنترل تلوزیونے که از طبقه هشتم ساختمونمون پرت شده پایین کار داداشم نبود و خودم انداختم پایین(در 12 سالگے) 6-اعتراف میکنم که تو اتاق فرار اپراتور اتاق فرارو از ترس بغل کردم(همین دو ماه پیش)لبو شدم از خجالت 7-اعتراف میکنم بعضے اوقات که خجالت میکشم قرمز میشم شمام بے اعتراف اعتراف میکنم خیلی کینه ای هستم اعتراف میکنم جنبه ندارم و بد اخلاقم اعتراف میکنم زود رنجم 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 3 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2023 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: اعتراف میکنم خیلی کینه ای هستم اعتراف میکنم جنبه ندارم و بد اخلاقم اعتراف میکنم زود رنجم وخیلے دوست داشتنے ھستے 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 فروردین، 2023 ارسال شده در 4 فروردین، 2023 12 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: خداییش هر چے اعتراف دارید بریزید بیرون. 1-اعتراف میکنم بچه بودم همیشه براے دستشویے رفتن اجازه میگرفتم 2- اعتراف میکنم نمیدونم از کےو کجا دو بار شپش گرفتم (بعد اجازه هم نمیدادم نزدیکم بشن ) 3-اعتراف میکنم خییییییللللللیییے ترسو هستم(یه بار سوسک دیدم وسط پارک چنان جیغ زدم همه ریختن سرم) 4-من اهلش نیستم ولے به خاطر یه شرط بندے مجبور شدم با یه دخترہ دوست شم(بازم میگم اصلا اهلش نیستم.تازه وقتے اینکارو کردم اینقد گریه کردم ) 5-اعتراف میکنم اون کنترل تلوزیونے که از طبقه هشتم ساختمونمون پرت شده پایین کار داداشم نبود و خودم انداختم پایین(در 12 سالگے) 6-اعتراف میکنم که تو اتاق فرار اپراتور اتاق فرارو از ترس بغل کردم(همین دو ماه پیش)لبو شدم از خجالت 7-اعتراف میکنم بعضے اوقات که خجالت میکشم قرمز میشم شمام بے رودربایستے میگید خیلی سخته قابل گفتن نیست، شرمنده من 2 نقل قول
1peway7 ارسال شده در 4 فروردین، 2023 ارسال شده در 4 فروردین، 2023 اعتراف میکنم بچه بودم چند بار تو مدرسه تو شلوارم خراب کاری کردم اعتراف میکنم از سوسک میترسم 1 1 نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 1- بیشتر از چند بار جیب بابامو زدم 2- امضای بابامو زیر ورقه ریاضیم جعل کردم 3- از سوسک و عنکبوت و ... خیلی میترسم 4- از 10 سالگی زدم تو کار سوپر 5- وقتی 8 سالم بود با پول جعل یه عالمه چیز میز خریدم بعد فرار کردم 6- یه بار موقع توپ بازی زدم گلدون مورد علاقه بابامو شکستم بعد بابام منو از وسط نصف کرد 7- از خود 6 سالگی میدونستم بچه از شکم مادر به دنیا میاد ولی طرز تهیش رو از 10 سالگی فهمیدم 8- هر وقت که شب میشه ترس من از تابلو ها و عکسا و مجسمه های توی خونمون شروع میشه 9- از موز و شیر و خرما و کره و خیار و لبو قرمز و پشمک بدم میاد 10- من هیچ وقت نتونستم بستنی میوه ای / هر چیزی به جز شکلاتی رو با لذت بخورم تموم کنم چون واقعا بدم میاد 11- وقتی بچه بودم و مهد کودکم داشت تموم میشد، من میرفتم آینه های بچه ها رو از کیفشون برمیداشتم میزاشتم تو کیف خودم ( خودمم نمیدونم چرا ) 12- من وقتی بچه بودم از پسرا بدم میومد نمیدونم چرا ولی دید بدی نسبت بهشون داشتم 13- چند سال پیش سعی میکردم خودمو تحریک کنم ( +18 ) ولی هر کاری میکردم نمیشدم /: خلاصه بعد چن دقیقه بیخیال شدم 14- از همون دوران بلوغ به بعدم بایسکشوال شدم، هر دختری تو اتوبوس میبینم در صدم ثانیه روشون کراش میزنم 15- مامانم مرده و اصلا هم ناراحت نیستم 16- قیافه و صدای مامان و بابابزرگ ( پدریم ) که مردن رو یادم نمیاد 17- از سن 8 سالگی تا 10 سالگی از پسرای ایرانی/مردای ایرانی خوشم نمیومد، نمیدونم چرا 18- یه بار وقتی بچه بودم سعی کردم دامن مجسممونو بالا بکشم تا بتونم دیدش بزنم کافیه یا بازم بگم ؟ /:: 2 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ در 00:20، kambiz_landar گفته است: خداییش هر چے اعتراف دارید بریزید بیرون. 1-اعتراف میکنم بچه بودم همیشه براے دستشویے رفتن اجازه میگرفتم 2- اعتراف میکنم نمیدونم از کےو کجا دو بار شپش گرفتم (بعد اجازه هم نمیدادم نزدیکم بشن ) 3-اعتراف میکنم خییییییللللللیییے ترسو هستم(یه بار سوسک دیدم وسط پارک چنان جیغ زدم همه ریختن سرم) 4-من اهلش نیستم ولے به خاطر یه شرط بندے مجبور شدم با یه دخترہ دوست شم(بازم میگم اصلا اهلش نیستم.تازه وقتے اینکارو کردم اینقد گریه کردم ) 5-اعتراف میکنم اون کنترل تلوزیونے که از طبقه هشتم ساختمونمون پرت شده پایین کار داداشم نبود و خودم انداختم پایین(در 12 سالگے) 6-اعتراف میکنم که تو اتاق فرار اپراتور اتاق فرارو از ترس بغل کردم(همین دو ماه پیش)لبو شدم از خجالت 7-اعتراف میکنم بعضے اوقات که خجالت میکشم قرمز میشم شمام بے رودربایستے میگید وای اعتراف 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 10 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2023 6 ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: 1- بیشتر از چند بار جیب بابامو زدم 2- امضای بابامو زیر ورقه ریاضیم جعل کردم 3- از سوسک و عنکبوت و ... خیلی میترسم 4- از 10 سالگی زدم تو کار سوپر 5- وقتی 8 سالم بود با پول جعل یه عالمه چیز میز خریدم بعد فرار کردم 6- یه بار موقع توپ بازی زدم گلدون مورد علاقه بابامو شکستم بعد بابام منو از وسط نصف کرد 7- از خود 6 سالگی میدونستم بچه از شکم مادر به دنیا میاد ولی طرز تهیش رو از 10 سالگی فهمیدم 8- هر وقت که شب میشه ترس من از تابلو ها و عکسا و مجسمه های توی خونمون شروع میشه 9- از موز و شیر و خرما و کره و خیار و لبو قرمز و پشمک بدم میاد 10- من هیچ وقت نتونستم بستنی میوه ای / هر چیزی به جز شکلاتی رو با لذت بخورم تموم کنم چون واقعا بدم میاد 11- وقتی بچه بودم و مهد کودکم داشت تموم میشد، من میرفتم آینه های بچه ها رو از کیفشون برمیداشتم میزاشتم تو کیف خودم ( خودمم نمیدونم چرا ) 12- من وقتی بچه بودم از پسرا بدم میومد نمیدونم چرا ولی دید بدی نسبت بهشون داشتم 13- چند سال پیش سعی میکردم خودمو تحریک کنم ( +18 ) ولی هر کاری میکردم نمیشدم /: خلاصه بعد چن دقیقه بیخیال شدم 14- از همون دوران بلوغ به بعدم بایسکشوال شدم، هر دختری تو اتوبوس میبینم در صدم ثانیه روشون کراش میزنم 15- مامانم مرده و اصلا هم ناراحت نیستم 16- قیافه و صدای مامان و بابابزرگ ( پدریم ) که مردن رو یادم نمیاد 17- از سن 8 سالگی تا 10 سالگی از پسرای ایرانی/مردای ایرانی خوشم نمیومد، نمیدونم چرا 18- یه بار وقتی بچه بودم سعی کردم دامن مجسممونو بالا بکشم تا بتونم دیدش بزنم کافیه یا بازم بگم ؟ /:: بگووووع بگووووو نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 10 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، گندم24 گفته است: وای اعتراف زود بگووو نقل قول
cursed angel ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ در 00:20، kambiz_landar گفته است: خداییش هر چے اعتراف دارید بریزید بیرون. 1-اعتراف میکنم بچه بودم همیشه براے دستشویے رفتن اجازه میگرفتم 2- اعتراف میکنم نمیدونم از کےو کجا دو بار شپش گرفتم (بعد اجازه هم نمیدادم نزدیکم بشن ) 3-اعتراف میکنم خییییییللللللیییے ترسو هستم(یه بار سوسک دیدم وسط پارک چنان جیغ زدم همه ریختن سرم) 4-من اهلش نیستم ولے به خاطر یه شرط بندے مجبور شدم با یه دخترہ دوست شم(بازم میگم اصلا اهلش نیستم.تازه وقتے اینکارو کردم اینقد گریه کردم ) 5-اعتراف میکنم اون کنترل تلوزیونے که از طبقه هشتم ساختمونمون پرت شده پایین کار داداشم نبود و خودم انداختم پایین(در 12 سالگے) 6-اعتراف میکنم که تو اتاق فرار اپراتور اتاق فرارو از ترس بغل کردم(همین دو ماه پیش)لبو شدم از خجالت 7-اعتراف میکنم بعضے اوقات که خجالت میکشم قرمز میشم شمام بے رودربایستے میگید اعتراف میکنم وقتی پیش دبستانی بودم رفتم تو دست شویی و در یکی بدبختو قفل کردم فرار کردم 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 16 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ در 14:27، cursed angel گفته است: اعتراف میکنم وقتی پیش دبستانی بودم رفتم تو دست شویی و در یکی بدبختو قفل کردم فرار کردم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .