kambiz_landar ارسال شده در 3 فروردین، 2023 ارسال شده در 3 فروردین، 2023 آلبرت اینشتین در زمان خودش، مرد بسیار بزرگی بود: فیزیکدان معروف نظری، ارائهدهندهی تئوری نسبیت، پدر فیزیک مُدرن. امروزه نام او مترادف است با خلاقیت و نبوغ؛ مردی قادر بود نقل قول:به طبیعت عمیق نگاه کنید. پس از آن همهچیز را بهتر درک خواهید کرد. نقل قول:سعی نکنید به فرد موفقی تبدیل شوید، درعوض سعی کنید که انسان باارزشی باشید. نقل قول:آموزش همان چیزی است که پس از فراموش کردن چیزهایی که در مدرسه آموختهایم، میتوانیم بهیاد بیاوریم. نقل قول:ما نمیتوانیم مشکلاتمان را با همان طرز فکری حل کنیم که با آن، مشکلات را بهوجود آوردهایم. نقل قول:زندگی مانند راندن یک دوچرخه است؛ برای آنکه تعادلتان را حفظ کنید، باید به حرکت ادامه دهید. نقل قول:مسئلهی مهم آن است که هرگز از سؤالکردن دست برندارید. برای هر حس کنجکاوی، یک پاسخ وجود دارد. نقل قول:انسان باید هر چیزی را همانطور که هست ببیند، نه آنطور که دوست دارد. نقل قول:از آدم های منفی فاصله بگیرید، آنها برای هر راهحلی یک مشکل دارند. نقل قول:منطق، شما را از نقطه «الف» به نقطه «ب» میرساند اما تخیل (تصور) شما را همه جا میبَرَد. نقل قول:هرگز از کاری که واقعا قصد انجامش را دارید، دست نکشید. شخصی که رؤیاهای بزرگی دارد، قدرتمندتر از کسی است که همهی حقایق را میداند. نقل قول:مردم ضعیف انتقام میگیرند، مردم قوی میبخشند، اماافرادباهوش نادیده میگیرند. نقل قول:یک کشتی در ساحل همیشه امن است اما این چیزی نیست که برایش ساخته شده است. نقل قول:چیزی که درست است، همیشه محبوب نیست و آنچه محبوب است، همیشه درست نیست. نقل قول:آیایادگیریحقایق نیست، بلکه پرورش ذهن برای تفکر است. نقل قول:، مهمتر از دانش است.، ترس از مرگ بیموردترین ترسهاست، چون هیچ حادثهی ناگواری یک آدم مرده را تهدید نمیکند. نقل قول:درمیان هر مشکلی یک فرصت وجود دارد. نقل قول:من با همه به یک شیوه صحبت میکنم؛ خواه آن فرد یک رفتگر باشد یا رئیس دانشگاه. نقل قول:دو شیوه برای زندگی کردن وجود دارد. یکی آن است که فرض کنیم هیچ معجزهای وجود ندارد و دیگری آن است که همهچیز را معجزه بدانیم. نقل قول:من از همهی کسانی که به من «نه» گفتند، متشکرم. به خاطر آنهاست که من اکنون در چنین جایگاهی هستم. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .