kambiz_landar ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 سلام. وقتتون بخیر. خب..... از عنوان معلومه چی میخوام ازتون....فقط لطفا اگه خواستین؛ دلیلشم بنویسین اول خودم شروع میکنم: ۱-خداحافظ برای همیشه: وقتی معلومه برای چی بگم چرا؟؟؟ ۲-کتاباتونو جمع کنید میخوام امتحان بگیرم: من شدیییییییید بدم میاد از این جمله؛چون یه آدم شدیییییید تنبلم..... زود، تند، سریع، شروع کنین ببینم چه میکنید..... فعلا بابای 1 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 15 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: سلام. وقتتون بخیر. خب..... از عنوان معلومه چی میخوام ازتون....فقط لطفا اگه خواستین؛ دلیلشم بنویسین اول خودم شروع میکنم: ۱-خداحافظ برای همیشه: وقتی معلومه برای چی بگم چرا؟؟؟ ۲-کتاباتونو جمع کنید میخوام امتحان بگیرم: من شدیییییییید بدم میاد از این جمله؛چون یه آدم شدیییییید تنبلم..... زود، تند، سریع، شروع کنین ببینم چه میکنید..... فعلا بابای وقتی "هوم" میگن و خیلی سرد باهات رفتار میکنن...بعدم دلیلشو نمیگن خیلی عذاب اوره 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 22 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: سلام. وقتتون بخیر. خب..... از عنوان معلومه چی میخوام ازتون....فقط لطفا اگه خواستین؛ دلیلشم بنویسین اول خودم شروع میکنم: ۱-خداحافظ برای همیشه: وقتی معلومه برای چی بگم چرا؟؟؟ ۲-کتاباتونو جمع کنید میخوام امتحان بگیرم: من شدیییییییید بدم میاد از این جمله؛چون یه آدم شدیییییید تنبلم..... زود، تند، سریع، شروع کنین ببینم چه میکنید..... فعلا بابای سخته ی کم گفتش دفتر حساب، این ماه بیار.... 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2023 16 دقیقه قبل، cursed angel گفته است: وقتی "هوم" میگن و خیلی سرد باهات رفتار میکنن...بعدم دلیلشو نمیگن خیلی عذاب اوره ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ واقعااااا حرف دلمو گفتے نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2023 10 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سخته ی کم گفتش دفتر حساب، این ماه بیار.... حیح:/ 1 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ واقعااااا حرف دلمو گفتے :)))) 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .