彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون مشاهده میکنید تصاویری زیبا از سرباز بسیار شجاع به نام سرباز سکرت که در زیر برفو کولاک و گاهی خورشیدو باران شجاعانه از کاخ فرمانروای بزرگ آدولف علیرضا هیتلر محافظت میکند خبرنگار صدا و سیما از وی پرسید کی خستس؟ سرباز سکرت جواب داد : دشمن 2 1 6 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، 卐mr ɑlirezɑɑ卐 گفته است: هم اکنون مشاهده میکنید تصاویری زیبا از سرباز بسیار شجاع به نام سرباز سکرت که در زیر برفو کولاک و گاهی خورشیدو باران شجاعانه از کاخ فرمانروای بزرگ آدولف علیرضا هیتلر محافظت میکند خبرنگار صدا و سیما از وی پرسید کی خستس؟ سرباز سکرت جواب داد : دشمن ای وااااای 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 7 دقیقه قبل، 卐mr ɑlirezɑɑ卐 گفته است: هم اکنون مشاهده میکنید تصاویری زیبا از سرباز بسیار شجاع به نام سرباز سکرت که در زیر برفو کولاک و گاهی خورشیدو باران شجاعانه از کاخ فرمانروای بزرگ آدولف علیرضا هیتلر محافظت میکند خبرنگار صدا و سیما از وی پرسید کی خستس؟ سرباز سکرت جواب داد : دشمن الان فرمانروایی مال کی بیده 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 10 دقیقه قبل، Topaz گفته است: الان فرمانروایی مال کی بیده هر کدومو دلت دوس داشت انتخاب کن.. 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: هر کدومو دلت دوس داشت انتخاب کن.. الناز میدون تربار نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: الناز میدون تربار نه عزیزم.. انجمن میهن است و پر از گل و بلبل... انتخاب با خودته 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: نه عزیزم.. انجمن میهن است و پر از گل و بلبل... انتخاب با خودته گفت و گو آزاد دیدی به کی گفت دوستت دارم. تف به شانس 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: گفت و گو آزاد دیدی به کی گفت دوستت دارم. تف به شانس نمیدونم والا آخرین نفر تو بودی.. ولی خیلی خندیدم خداااییش.حلالم کن خواهر 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: نمیدونم والا آخرین نفر تو بودی.. ولی خیلی خندیدم خداااییش.حلالم کن خواهر من خودم ت شوک رفتم خواهر. قلبش چرا زرد بود حالا . کم خونی دار فکر کنم. شانس من دیگه. 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: من خودم ت شوک رفتم خواهر. قلبش چرا زرد بود حالا . کم خونی دار فکر کنم. شانس من دیگه. حالا همینجوری گفت،اگر قبول کردی قلبش سرخ میشه... حالا ناشکری نکن .. 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 43 دقیقه قبل، 卐mr ɑlirezɑɑ卐 گفته است: هم اکنون مشاهده میکنید تصاویری زیبا از سرباز بسیار شجاع به نام سرباز سکرت که در زیر برفو کولاک و گاهی خورشیدو باران شجاعانه از کاخ فرمانروای بزرگ آدولف علیرضا هیتلر محافظت میکند خبرنگار صدا و سیما از وی پرسید کی خستس؟ سرباز سکرت جواب داد : دشمن عجب سیلی داره اين، برا بچه ترسوندن حرف نداره!!! نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: حالا همینجوری گفت،اگر قبول کردی قلبش سرخ میشه... حالا ناشکری نکن .. وای من مردام از خندهمنو این همه خوشبختی محال. برم ت افق محو شم 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: وای من مردام از خندهمنو این همه خوشبختی محال. برم ت افق محو شم حالا جوابشو بده..رو زمین مونده.. دندان شکن بده 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: حالا جوابشو بده..رو زمین مونده.. دندان شکن بده وای مثلا چی بگم بگم منم دوست دارم من مردام از خنده نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: وای مثلا چی بگم بگم منم دوست دارم من مردام از خنده وای نیلوفر بخدا امشب خیلی خندیدم... جا اون یکی نیلوفر خالی... خدا خیرش بده سبب خندمون شد.. . یوقت واسه خودش گفته اصلا بی خیال 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: وای نیلوفر بخدا امشب خیلی خندیدم... جا اون یکی نیلوفر خالی... خدا خیرش بده سبب خندمون شد.. . یوقت واسه خودش گفته اصلا بی خیال اتفاقا از شوک ت خصوصی داشتم باهاش حرف میزدم راجب این موضوع. اره جاش خالی. بریم الان طرف میاداز اینجا بای نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: اتفاقا از شوک ت خصوصی داشتم باهاش حرف میزدم راجب این موضوع. اره جاش خالی. بریم الان طرف میاداز اینجا بای شبت بخیر عزیزم... ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای ترکیدم خواهر حالا چی بپوشم برای مراسم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: وای اون لباس قرمزرو بپوش عشق منم سرخابیمو میپوشم مراسمت عشق النازم سبز بپوشه دوماد سفید رنگین کمان تشکیل بدیم❤❤ پرچم ایران شدیم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: پرچم اسپانیا❤❤ بریم بساطمونو ی جای دیگه پهن کنیم پست ادمین خراب کردیم. موضوعش، چی بود. ما داریم راجب چی حرف میزنیم نقل قول
Topaz ارسال شده در 1 فروردین، 2023 ارسال شده در 1 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، Elnaz گفته است: هر کدومو دلت دوس داشت انتخاب کن.. کار سخت شد من بیشتر حس اذیت کردن فرمانروا دارم 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .