cursed angel ارسال شده در 31 اسفند، 2022 ارسال شده در 31 اسفند، 2022 ○•قاتل زنجیره ای ناشناس ملقب به زودیاک: •• زودیاک نام مستعار یک قاتل زنجیرهای در شمال کالیفرنیا است. زودیاک اواخر دهه 1960 به مدت ده ماه فعالیت کرد و بعد دیگر هیچ خبری از او نشد، در این مدت او پنج نفر را کشت و دو نفر را زخمی کرد. بعد از هر قتل، قاتل به پلیس تلفن میکرد و خبر قتل آنها را میداد.. •• او در نامههای خود به روزنامهها مینوشت : من دوست دارم مردم را بکشم. کشتن یک انسان خیلی لذتبخشتر از حیوانات است چون انسان خطرناکترین حیوان روی زمین میباشد. ○•سومین نامه از چهار نامه رمزگذاری شده زودیاک در دسامبر ۲۰۲۰ رمزگشایی شد. او در این نامه نوشته بود: امیدوارم از اینکه دنبال من میگردید بهتون خیلی خوش بگذره. اون کسی که تو تلویزیون نشون دادید من نبودم. من از اتاق گاز نمیترسم برای اینکه من رو مستقیم به بهشت میبره چون حالا به اندازه کافی، برده دارم که برای من کار کنن.(اگه فیلم زودیاک رو ببینید منظورشو میفهمید) ○•بعد ازحدود 60 سال هنوز کسی نمیدونه او زنده است یا نه ○•زودیاک یکی از معروفترین قاتل زنجیرهای آمریکا به شمار میرود ○•جنایتها، پیامها و نامههای رمز دار زودیاک تاکنون الهام بخش تولید بسیاری فیلمها، رمانها و برنامههای تلویزیونی بودهاست که معروفترین آنها سینمایی زودیاک به کارگردانی دیوید فینچر است. 1 2 1 نقل قول
cursed angel ارسال شده در 31 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2022 28 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: فیلمشو دوس داشتم دیدم دقیقا منم...مخصوصا با بازیگریه جیک جیلنهال نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .