رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

بچه ها بیاین اتفاقاے ترسناکے که تو زندگیتون افتاده رو بگین.فقط لطفا واقعے باشه.

من خواهرم تعریف میکرد چند روز پیش که من کلاس زبان داشتم اونم تو خونه تنها بوده رفته بود دستشویی بعد که از دستشویی میاد بیرون یکی صداش میزنه اروم اما صداش واضح بود اولش فک میکنه من بودم که خواستم بترسونمش اما وقتی برگشتو پشت سرشو نگاه کرد دید کسی نیس کل خونرو گشت هیشکی نبود.بچه ها بخدا واقعیه دوهفته پیش اتفاق افتاده بود.حتی من خودم گاهی وقتا صدای راه رفتن تو خونه حس میکنم.
شاید خیلی ازین اتفاقا توهم باشه اما همشون توهم نیستن.

ارسال شده در

اتفاق ترسناکی برام نیفتاده ولی مامانم چند سال پیش تو پارکینگ خونمون یه کاغذی دیده که توش چیزای عجیب غریب بوده و بعد که اونو پیش یه دعانویس برده بهش گفته یه نوع دعا و طلسم بوده

ارسال شده در
3 ساعت قبل، cursed angel گفته است:

اتفاق ترسناکی برام نیفتاده ولی مامانم چند سال پیش تو پارکینگ خونمون یه کاغذی دیده که توش چیزای عجیب غریب بوده و بعد که اونو پیش یه دعانویس برده بهش گفته یه نوع دعا و طلسم بوده

چقدر ترسناک

ارسال شده در

چیزی که واقعی و خیلی خیلی نرسناک باشه ندارم در واقع داستانن

اما واقعیت ترسناک

یادمه بچه بود ۱۲.۱۳ سالم بودم، تازه خونمون رو عوض کرده بودیم.

زیر زمین بود.

یه بار مامانم رفته بود بیرون و من خونه تنها بودم، یه شماره عین شماره تلفن مامانم زنگ زد به خونه و گفت ببخشید اونجا بیمارستانه و من گفتم نه یک بار دیگه هم زنگ زد و همین رو گفت.

بعدش من زنگ زدم به مامانم که ببینم کجاست چرا مثلا این اتفاق افتاده و اینا...

مامانم گوشی رو جواب نمیداد...

بعد فرض کنید خونه جدیده و زیر زمین هرکسی از تو پیاده رو رد بشه صدای پاش رو میشنویم انگار داره میاد تو خونه.

هیچی دیگه من تا وقتی مامانم بیاد خونه گریه میکردم

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...