kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 اگہ یہ نفر بہ تو بگہ تو عشقمے چے مے گے بهش بے جواب نزارین میگم: سرت بو با قالے وسبزے خراب میده 2 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 اگه دوسش داشته باشم مے گم منم عاشقتم اگه دوسش نداشته باشم چیزے بہش نمے گم نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 اگه دوسش داشته باشم میگم دل به دل راه داره اگه دوسش نداشتم میگم ولے من ازت خوشم نمیاد. نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 میگم من قربون سرتم میرم فقط دست ازسرم بردار نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 میگم تو غلط میکنے 200 فحش هم بهش میدم نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 بستگے به طرف داره.اگه ازش بدم بیاد یه کف گرگے میزنم حال کنہ نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 جف پا میرم تو حالش دختر خوشکل با شه به هش مے گفتم برات متاسفم نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 براے من اتفاق افتاده یک بار دختره به من گفت گفتم نه رفت شاه رگشو زد یک بار به یک دختر گفتم گفت نه منم با گریه رفتم خونه و داخل اتاقم خواستم خودم دار بزنم که برام اس داد البتہ ط خاااب نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 8 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اره واقعا گفتم خب بخایے حرف بزنے بحثش مفصلہ خلاصہ از یکے دیدے خوشت اومد اینا و ازدواج کردے و بعدش رفتہ رفتہ عشق بہ وجود اومد عاشق شدے اون موقع ھم مےگے نہ؟اعتقادے ندارم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 (ویرایش شده) 34 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: اگہ یہ نفر بہ تو بگہ تو عشقمے چے مے گے بهش بے جواب نزارین میگم: سرت بو با قالے وسبزے خراب میده البته باید باور داشت باشم واقعا عاشقم. میگم من بدرد عاشقی نمیخورم سخت زندگی با من، اگه میتونه تحملم کن بسم الله ویرایش شده 29 اسفند، 2022 توسط نیلوفرآبی 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 5 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: البته باید باور داشت باشم واقعا عاشقم. میگم من بدرد عاشقی نمیخورم سخت زندگی با من، اگه میتونه تحملم کن بسم الله خب شرایطت چیہ؟ نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2022 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: من کلا یه جور دیگه فکر میکنم به دوست داشتن معتقدم نه عشق اونم به مرور و با شناخت و انتهای دوست داشتنم ازدواج نمیدونم تعهد قلبیش مهمه نه فرمالیته کتبی لایک خیلے فرمایشتون بجا و صحیح بود من قانع شدم نقل قول
Topaz ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: اگہ یہ نفر بہ تو بگہ تو عشقمے چے مے گے بهش بے جواب نزارین میگم: سرت بو با قالے وسبزے خراب میده من اصولا میگم انشالله که راست میگی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .