Takdokhtar ارسال شده در 29 اسفند، 2022 ارسال شده در 29 اسفند، 2022 یادت نره که هیچ چیزی از تو مهمتر، وجود نداره. پس از خودت مراقبت و حمایت کن و بیشتر از هرکسی، خودت رو دوست داشته باش. با آمدن و رفتن آدم هااز زندگیت، کنار بیا. و این حقیقت رو بپذیر که زندگی مثل رود جریان داره و تو نباید بخاطر کسی متوقفش کنی. به هیچکسی در این دنیا وابسته نباش حوصله ات از دست خودت سر نره! فعال باش، همیشه درحال فعالیتی باش که تو رو خوشحال و راضی نگه میداره. خودت و زندگیت رو با هیچکس مقایسه نکن! تو خودت باش! تو نمیتونی نقش دیگری داشته باشی و تو به اندازه کافی خوبی. رضایت از خودت، اولین کلید عشق ورزیدن به خودته! چرا اول به خودم احترام بذارم؟ چون من مهمم. چون برای خودم ارزش قائلم. چون من تنها کسی هستم که تو هر شرایطی کنار خودم میمونم. چون شایستگیش رو دارم. چون وقتی به خودم احترام بذارم دیگران هم یاد میگیرن بهم احترام بذارن هیچوقت طوری زندگی نکن که سعی کنی همه رو از خودت راضی نگه داری؛ هیچوقت. سعی کن هرروز یاد بگیری و دست از یاد گرفتن بر نداری. درصحبت ها همیشه دقیقا همون چیزی رو بگو که منظورته! اگه فکر میکنی کاری اشتباهه، انجامش نده! در صحبت با دیگران هیچوقت راجع به خودت بد حرف نزن. چجوری خودمونو دوست داشته باشیم؟ *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- راه های کاهش استرس رو یاد بگیر خودتو بشناس☄🌨 به شکستات اهمیت نده به خودت دروغ نگو♀ جایی که هستی رو بپذیر و اگه دوستش نداری تغییرش بده راهنمای حفظ شادابی در زندگی: روابط سالم رو انتخاب کن.•-• علاقه مندی هات رو دنبال کن.^.^ غذاهای سالم و جدید رو امتحان کن.°-° برنامه ریزی داشته باش.~.~ مرتب و با برنامه ورزش کن.* نظر مخالفت رو محترمانه بیان کن️ برای کاری که دوسش داری وقت بذار🖇 احساسات واقعیت رو نشون بده از خودت تشکر کن از رفتار ها و مدل زندگی بقیه تقلید نکن خودتو ببخش اگه♀♾ *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- خودتو دوست نداشتی :) اشتباه تصمیم گرفتی:)♀ افکار منفی داری :) تنبلی کردی :) به خودت سخت گرفتی فیلمایی تماشا کن که خوشحالت میکنه گفت و گوهای درونیتو با قدرت همراه کن🏌♀ از واژه های مثبت در مکالماتت استفاده کن صاف بشین و درست راه رفتن رو تمرین کن♀ روزی یه صفحه جملات انرژی بخش بخون شنا یاد بگیر و توی فعالیت های اجتماعی شرکت کن♀ یه نوشیدنی انرژی زا بخور کینه و کدورت های قدیمی رو فراموش کن🌪 یه گلدون جدید بخر تجربه های خوبت رو بنویس آهنگای آرامش بخش گوش بده نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .