Elnaz ارسال شده در 14 اسفند، 2022 ارسال شده در 14 اسفند، 2022 خاطره اي از پزشک اميرناصر کاتوزیان؛ پدر علم حقوق ایران: چندی قبل کـه مهمان یکی از آشنایان بودم بـه او گفتم: خروسی داشتید کـه صبح ها همه ی را از خواب بیدار می کرد چه کارش کردید؟! گفت: سرش را بریدیم! همسایه ها همه ی شاکی بودند و می گفتند خروس شـما ما را صبح از خواب بیدار می کند …! آنجا بود کـه فهمیدم هرکه مردم را از خواب بیدار کند، سرش باید بریده شود 1 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 14 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 14 اسفند، 2022 8 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نفست حق عزیزم❤❤❤ ممنونتم عزیزدلم. ❤ نقل قول
AHOM ارسال شده در 15 اسفند، 2022 ارسال شده در 15 اسفند، 2022 18 ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: خاطره اي از پزشک اميرناصر کاتوزیان؛ پدر علم حقوق ایران: چندی قبل کـه مهمان یکی از آشنایان بودم بـه او گفتم: خروسی داشتید کـه صبح ها همه ی را از خواب بیدار می کرد چه کارش کردید؟! گفت: سرش را بریدیم! همسایه ها همه ی شاکی بودند و می گفتند خروس شـما ما را صبح از خواب بیدار می کند …! آنجا بود کـه فهمیدم هرکه مردم را از خواب بیدار کند، سرش باید بریده شود لایک 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .