Miss little ارسال شده در 12 اسفند، 2022 ارسال شده در 12 اسفند، 2022 سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه من چند روزیه که حال و حوصله درست و حسابی ندارم میام، اما کم، نمیدونم شاید خوب نشم و اینجا رو ترک کنم شاید یکم که بگذره اوکی بشم و ادامه بدم اما فعلا دل و دماغ هیچ کاریو ندارم ببخشید دوستان 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 12 اسفند، 2022 ارسال شده در 12 اسفند، 2022 3 دقیقه قبل، Miss little گفته است: سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب خوب باشه من چند روزیه که حال و حوصله درست و حسابی ندارم میام، اما کم، نمیدونم شاید خوب نشم و اینجا رو ترک کنم شاید یکم که بگذره اوکی بشم و ادامه بدم اما فعلا دل و دماغ هیچ کاریو ندارم ببخشید دوستان سلام ،ی استراحت کن ،منم بعضی وقتی ها مثل خودت میشم ،البته میرم جاده ،هر جا باشی سرت سلامت دلت خوش 1 نقل قول
Miss little ارسال شده در 12 اسفند، 2022 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، Niloofar گفته است: ایشالله زودی خوب شی گلم⚘⚘⚘ فدات عزیزم ممنونم ازت نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .