Takdokhtar ارسال شده در 6 اسفند، 2022 ارسال شده در 6 اسفند، 2022 خانم «كِيت وينسلِت» بازيگر نقش «رُز» در فيلم «تايتانيک»، وقتی به خاطر بازیِ زیباش در فیلم کتابخوان جايزهٔ اسكار رو میگيره، میگه: وقتی بچه بودم و میرفتم حمام، شامپومو بغل میكردم و تصور میكردم جايزهٔ اسكاره! اشک از چشمهاش سرازير میشه و میگه: اما اينیکی ديگه واقعاً شامپو نيست؛ جايزهٔ اسكاره! . چند وقت پيش داشتم يه روزنامهٔ انگليسی میخوندم. از قول «زِلاتان اِبراهيموويچ» بازيكن مشهور تيم ملی سوئد و باشگاه «آث میلان»، كه جديداً يه خيابونِ مهم تو سوئد به نامش زدن نوشته بود: «باور کنید من رؤیای تمام موفقيتهايم را در بچگیهايم ديده بودم...!» . آقای «هیلتون» سرایدار یک هتل بود و تمام جوانی و نوجوانیاش را صرف سرایداری کرده بود...؛ اما الآن ٨۴ تا «هتل هیلتون» تو دنیا داریم! او بیشک بزرگترین هتلدار زنجیرهای در دنیا است. در مصاحبه از ایشون سؤال میشه: «تمام نوجوانی و جوانی سرایدار بودی...؛ چی شد که این شدی؟؟!» جواب میده: «من هتلبازی کردم!» - «آقای هیلتون، هتلبازی دیگه چیه؟!! بگو ما هم به جای خالهبازی، هتلبازی کنیم!» - «در تمام اون دوره که همه میدونن من سرایدار بودم و کیف مشتریها رو جابهجا میکردم...، شبها که رییس هتل میرفت خونه، من میرفتم تو اتاقش؛ لباسهامو درمیآوردم؛ لباسهای رییس رو میپوشیدم؛ پشت میز مینشستم و هتلبازی میکردم! مدام تصور ذهنی من این بود که یکی از بزرگترین هتلداران دنیا هستم...!» . به قول مرد بزرگ «آلبرت اینشتين»: «انسان در نهایت شبیه رؤیاهایش میشود...؛ رؤیاهای زیبا و نیکخواهی برای خود و ديگران بسازید؛ همين! . هميشه ميتوانيم افكارمان را مديريت كنيم و همانطور كه دلمان مي خواهد آينده را ترسيم كنيم... 2 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .