Miss little ارسال شده در 26 بهمن، 2022 ارسال شده در 26 بهمن، 2022 9 دقیقه قبل، selvam گفته است: گاهی شادترین غمگین جهانم:) من به غمگین ترین حالت ممکن شادم تو به آشوب دلم ثانیه ای فکر نکن گرچه نابود شدم پای غرورت اما از غرور و لج و لجبازی خود کم نکن اگر این قصه ی شیرین به تلخی رسید تو به پایان بد قصه ی من فکر نکن روزگاریست دلم را به تو عادت دادم تو به این مرد بد عادت ذره ای فکر نکن 1 نقل قول
selvam ارسال شده در 26 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2022 20 دقیقه قبل، Miss little گفته است: من به غمگین ترین حالت ممکن شادم تو به آشوب دلم ثانیه ای فکر نکن گرچه نابود شدم پای غرورت اما از غرور و لج و لجبازی خود کم نکن اگر این قصه ی شیرین به تلخی رسید تو به پایان بد قصه ی من فکر نکن روزگاریست دلم را به تو عادت دادم تو به این مرد بد عادت ذره ای فکر نکن 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 26 بهمن، 2022 ارسال شده در 26 بهمن، 2022 ۱ ساعت قبل، Miss little گفته است: من به غمگین ترین حالت ممکن شادم تو به آشوب دلم ثانیه ای فکر نکن گرچه نابود شدم پای غرورت اما از غرور و لج و لجبازی خود کم نکن اگر این قصه ی شیرین به تلخی رسید تو به پایان بد قصه ی من فکر نکن روزگاریست دلم را به تو عادت دادم تو به این مرد بد عادت ذره ای فکر نکن عالی بود واقعا 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .