Black_wolf ارسال شده در 27 مهر، 2022 ارسال شده در 27 مهر، 2022 تو رفتی اما پشیمون میشی وقتی تمامِ دوراتو میزنی و میبینی کسی مثل من پیدا نمیشه، از خودم تعریف نمیکنم، هرگز، اما خودت میفهمی هیچکس به اندازه من عاشقت نیست، میفهمی هیچکس نمیتونه مثل من از سکوتت حرفای دلت رو بفهمه، نمیتونه از توو چشمات حالِ دلت رو بدونه، نمیتونه حالِ دلت رو خوب کنه، نمیتونه خنده از تهِ دل بیاره رو لبات، نمیتونه کاری کنه به خودت اهمیت بدی، نمیتونه کاری کنه احساس خوشبختی بکنی، نمیتونه بیست و چهار ساعته نگرانت باشه، نمیتونه اینقدر که من دلتنگت میشدم دلتنگت بشه، نمیتونه عمقِ عشق رو بهت نشون بده، نمیتونه تورو اولویت زندگیش قرار بده، نمیتونه تورو بیشتر از خودش یا هرکسی دوست داشته باشه، آره، این حرفارو نزدم تا یه تلنگری بشه، تا بفهمی و برگردی، فقط خواستم بدونی خیلی چیزارو برای آخرین بار در کنارِ من تجربه کردی، بعد از منی وجود نداره، حالا این شخصیت منو میبینی؟ همین شخصیتِ عاشق، دیوانه، اگه برگردی پست میزنه، با تمامِ علاقهای که بهت داره، یه پرده ضخیم میکشه رو احساسش و نادیده گرفتنت رو ترجیح میده، آره، توو دنیای من فرصتِ دومی وجود نداره، یکی که یکبار رفتن رو انتخاب میکنه دیگه نمیتونه برگرده، برگشتن توو دنیای من بی معنیه. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .