فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 خب دیگ ب اخرین پله رسیدم وقت رفتن منم رسید و اینم اخرین پست منه ... البته سعی میکنم تو چالشا قشنگه نیلوفر ابی عزیزم شرکت کنم و زیر پستا جذاب و خوشگل النازو نیلوفر مهربونم و همینطور دوستانه عزیزم تو انجمن کامنت بزارم خوشحال شدم از اشنایی با همتون از صحبت کردن با تک تک عزیزان تو انجمن مرسی ک هوامو داشتید مرسی از پستا جذابتون ک حال دلمو خوب کرد ممنون بابت همچی =))) دوستتون دارم و ... خدانگهدار میهن فروم 1 1 1 11 نقل قول
طاها ارسال شده در 18 بهمن، 2022 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 پستات زیبا بودن غمگینم ازینکه تصمیم ب رفتن داری و دیگه پست نمیزاری .. امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی فندق خانم 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 18 بهمن، 2022 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 10 دقیقه قبل، فندق گفته است: خب دیگ ب اخرین پله رسیدم وقت رفتن منم رسید و اینم اخرین پست منه ... البته سعی میکنم تو چالشا قشنگه نیلوفر ابی عزیزم شرکت کنم و زیر پستا جذاب و خوشگل النازو نیلوفر مهربونم و همینطور دوستانه عزیزم تو انجمن کامنت بزارم خوشحال شدم از اشنایی با همتون از صحبت کردن با تک تک عزیزان تو انجمن مرسی ک هوامو داشتید مرسی از پستا جذابتون ک حال دلمو خوب کرد ممنون بابت همچی =))) دوستتون دارم و ... خدانگهدار میهن فروم عزیزدلم حتمـا بیا سر بزن. جات خیلی خالیه. ♥ گـاهی پست بـذار از حـال دلت با خبر بشیم. ♥ مراقب خودت باش قشنگم. ♥ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 موفق باشی فندق جان،عزیز دلی ی وقت هم تو چت اذیتت کردم حلال کن 2 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 18 دقیقه قبل، Amiti18 گفته است: عه نبینم بشکنی عشقه دلم 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 17 دقیقه قبل، طاها گفته است: پستات زیبا بودن غمگینم ازینکه تصمیم ب رفتن داری و دیگه پست نمیزاری .. امیدوارم هرجا که هستی موفق باشی فندق خانم ایشالا اگ فرصت دوباره ای پیدا کردم حتما براتون پست میزارم ممنون زنده باشید ! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 18 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: آخی الهی فندوق جان چه جات خالی میشه حتما سر بزن هر جا هستی موفق باشی به امید دیدار دوباره تو انجمن خوشگلم و ممنون بابت حضور پر رنگت فداتم که مرسی از شما که همیشه پیشم بودید و حمایتم کردید ! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 14 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: عزیزدلم حتمـا بیا سر بزن. جات خیلی خالیه. ♥ گـاهی پست بـذار از حـال دلت با خبر بشیم. ♥ مراقب خودت باش قشنگم. ♥ قربونت برم عزیزدلم چشم سعی میکنم پستم بزارم ! ممنون که بودی همیشه پیشم عزیزدلم 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 15 دقیقه قبل، سما گفته است: عه واسه همیشه نمیرم که سما مهربونم همیشه پیشتونم دنبالتون میکنم ! 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 9 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: موفق باشی فندق جان،عزیز دلی ی وقت هم تو چت اذیتت کردم حلال کن زنده باشید اقا حسین ! این چه حرفیه شما خوبی بدی دیدی حلال کن 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 هم اکنون، فندق گفته است: زنده باشید اقا حسین ! این چه حرفیه شما خوبی بدی دیدی حلال کن عزیز دلی شما حلال کن ،از ته دلت هم 1 نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 18 بهمن، 2022 ارسال شده در 18 بهمن، 2022 دلمون برای پستای توی میهن فرومت تنگ میشه حداقل هر چند وقت بیا یه سر بزن و خوشحالمون کن امیدوارم هر جا که باشی خوشحال باشی 2 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: عزیز دلی شما حلال کن ،از ته دلت هم 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 ۱ ساعت قبل، Anii_tsb گفته است: دلمون برای پستای توی میهن فرومت تنگ میشه حداقل هر چند وقت بیا یه سر بزن و خوشحالمون کن امیدوارم هر جا که باشی خوشحال باشی عیجانم ک چشم حتما ! ممنون عزیزدلم 3 نقل قول
فندق ارسال شده در 18 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2022 14 دقیقه قبل، paeizz گفته است: عزیزم جای خالیت همیشه حس میشه دلتنگت میشیممرسی خوشگلم بخاطر پستای زیبا که میزاشتی ایشالا همیشه سلامت و موفق باشی گلم سعی کن باز بیای عشقمی بملا چشم ک 3 نقل قول
Sahelbanoooo ارسال شده در 19 بهمن، 2022 ارسال شده در 19 بهمن، 2022 10 ساعت قبل، فندق گفته است: خب دیگ ب اخرین پله رسیدم وقت رفتن منم رسید و اینم اخرین پست منه ... البته سعی میکنم تو چالشا قشنگه نیلوفر ابی عزیزم شرکت کنم و زیر پستا جذاب و خوشگل النازو نیلوفر مهربونم و همینطور دوستانه عزیزم تو انجمن کامنت بزارم خوشحال شدم از اشنایی با همتون از صحبت کردن با تک تک عزیزان تو انجمن مرسی ک هوامو داشتید مرسی از پستا جذابتون ک حال دلمو خوب کرد ممنون بابت همچی =))) دوستتون دارم و ... خدانگهدار میهن فروم 1 نقل قول
Amiti18 ارسال شده در 19 بهمن، 2022 ارسال شده در 19 بهمن، 2022 10 ساعت قبل، فندق گفته است: عه نبینم بشکنی عشقه دلم فداتشم که نپصم اخه فروم بدون تو خوب نیس 1 نقل قول
Anii_tsb ارسال شده در 19 بهمن، 2022 ارسال شده در 19 بهمن، 2022 9 ساعت قبل، فندق گفته است: عیجانم ک چشم حتما ! ممنون عزیزدلم ماچ یوع 1 نقل قول
فندق ارسال شده در 19 بهمن، 2022 مالک ارسال شده در 19 بهمن، 2022 8 ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: فندوووووق....نرو.. همیشه تو قلبتم ک 4 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 19 بهمن، 2022 ارسال شده در 19 بهمن، 2022 39 دقیقه قبل، فندق گفته است: همیشه تو قلبتم ک بوووووس..فدااات...عشقی 2 نقل قول
_Darkniss_ ارسال شده در 19 بهمن، 2022 ارسال شده در 19 بهمن، 2022 22 ساعت قبل، فندق گفته است: خب دیگ ب اخرین پله رسیدم وقت رفتن منم رسید و اینم اخرین پست منه ... البته سعی میکنم تو چالشا قشنگه نیلوفر ابی عزیزم شرکت کنم و زیر پستا جذاب و خوشگل النازو نیلوفر مهربونم و همینطور دوستانه عزیزم تو انجمن کامنت بزارم خوشحال شدم از اشنایی با همتون از صحبت کردن با تک تک عزیزان تو انجمن مرسی ک هوامو داشتید مرسی از پستا جذابتون ک حال دلمو خوب کرد ممنون بابت همچی =))) دوستتون دارم و ... خدانگهدار میهن فروم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .