فندق ارسال شده در 16 بهمن، 2022 ارسال شده در 16 بهمن، 2022 - بچه ك بودم خیلی شیطون بودم بابامم دستِ بزنش خیلی خوب بود ، هروقت یه شیطنتی میکردم ! کمربندشو باز میکرد و . . یه دلِ سیر کتکم میزد ، کتکه رو ك میخوردم و تموم میشد بغضمو قورت میدادم ؛ نگاش میکردم و درحالی ك تموم سعیمو میکردم اشکام سرازیر نشن میگفتم : ‹ هیچم درد نداشت . . › بعدم بدو بدو میرفتم تو اتاقم تا کسی اشکامو نبینه دروغ چرا رفتنت کم از درد کمربند بابام نبود ! ولی میدونی چیه ‹ هیچم درد نداشت :)!' › 7 1 3 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 16 بهمن، 2022 ارسال شده در 16 بهمن، 2022 1 ساعت قبل، فندق گفته است: - بچه ك بودم خیلی شیطون بودم بابامم دستِ بزنش خیلی خوب بود ، هروقت یه شیطنتی میکردم ! کمربندشو باز میکرد و . . یه دلِ سیر کتکم میزد ، کتکه رو ك میخوردم و تموم میشد بغضمو قورت میدادم ؛ نگاش میکردم و درحالی ك تموم سعیمو میکردم اشکام سرازیر نشن میگفتم : ‹ هیچم درد نداشت . . › بعدم بدو بدو میرفتم تو اتاقم تا کسی اشکامو نبینه دروغ چرا رفتنت کم از درد کمربند بابام نبود ! ولی میدونی چیه ‹ هیچم درد نداشت :)!' › 2 نقل قول
Amiti18 ارسال شده در 17 بهمن، 2022 ارسال شده در 17 بهمن، 2022 19 ساعت قبل، فندق گفته است: - بچه ك بودم خیلی شیطون بودم بابامم دستِ بزنش خیلی خوب بود ، هروقت یه شیطنتی میکردم ! کمربندشو باز میکرد و . . یه دلِ سیر کتکم میزد ، کتکه رو ك میخوردم و تموم میشد بغضمو قورت میدادم ؛ نگاش میکردم و درحالی ك تموم سعیمو میکردم اشکام سرازیر نشن میگفتم : ‹ هیچم درد نداشت . . › بعدم بدو بدو میرفتم تو اتاقم تا کسی اشکامو نبینه دروغ چرا رفتنت کم از درد کمربند بابام نبود ! ولی میدونی چیه ‹ هیچم درد نداشت :)!' › 1 1 نقل قول
Sahelbanoooo ارسال شده در 17 بهمن، 2022 ارسال شده در 17 بهمن، 2022 19 ساعت قبل، فندق گفته است: - بچه ك بودم خیلی شیطون بودم بابامم دستِ بزنش خیلی خوب بود ، هروقت یه شیطنتی میکردم ! کمربندشو باز میکرد و . . یه دلِ سیر کتکم میزد ، کتکه رو ك میخوردم و تموم میشد بغضمو قورت میدادم ؛ نگاش میکردم و درحالی ك تموم سعیمو میکردم اشکام سرازیر نشن میگفتم : ‹ هیچم درد نداشت . . › بعدم بدو بدو میرفتم تو اتاقم تا کسی اشکامو نبینه دروغ چرا رفتنت کم از درد کمربند بابام نبود ! ولی میدونی چیه ‹ هیچم درد نداشت :)!' › 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .